I lördags var vi och körde den andra deltävlingen i SSRC som var Silverkongen. Det var 8 sträckor som skulle köras i skogarna mellan Kristianstad och Älmhult. Tyvärr blev arrangören tvungna att stryka SS 3.

SS 1 som var dagens längsta sträcka på nästan 20 km var vi inte alls nöjda med. Dåligt grepp i bak gav oss ett par ordentliga släpp och svårt att lita på greppet samt att vi snurrade och fick backa i ett vägbyte.

Efter SS 1 var det dags för den första servicen, en snabb igenom gång av bilen och sedan iväg till SS 2.

SS 2 gick lite bättre och vi började få upp farten. Eftersom SS 3 var struken var den nu dags för en lite längre service. Vi kunde nu få i hos lite mat och kolla igenom bilen.

SS 4,5,6 flöt på bra tempot blev bättre och bättre för varje sträcka och efter SS 6 var det dags för dagens sista service. Vi bytte däck och satte på extraljus på bilen.

SS 7 var dagens roligaste sträcka en riktig berg och dal bana, upp och ner över krön samtidigt som det svänger.

SS 8 fick delas upp till 2 sträckor efter problem med boende på sträckan. Båda sträckorna gick bra och vi fick ett bra avslut på rallyt.

Ett riktigt roligt rally där vi tyvärr tappade alldeles för mycket tid på första sträckan men vi lyckades ta tredjeplatsen iklassen.

Nästan tävling blir på hemmaplan den 7 maj när vi kör Syd rallyt i Karlskrona.