I lördag så körde vi Syd Rallyt som ingick i SSRC. Syd Rallyt kördes samtidigt som South Swedish Rally men bara på fyra sträckor. Det var även lite utav en hemma tävling för oss eftersom start och mål var i Karlskrona.

Tyvärr fick den första sträckan strykas eftersom det hade uppstått en mindre skogsbrand. Så vi fick snällt styra kosan mot sträcka två, riktigt tråkigt eftersom sträcka ett hade varit riktigt häftig att köra.

Sträcka två gick sådär den var ganska uppkörd när vi kom men fanns mycket mer fart att hämta. Vidare mot sträcka tre och här började vi verkligen få upp tempot riktig rolig sträcka.

Innan vi skulle gå ut på den sista sträckan så var det dags för dagens enda service på Emmaboda flyglarna.
Den sista sträckan hade det mesta krokig till riktigt krokig väg samt lite asfalt. Här inne fick vi upp ett riktigt bra tempo men i ett vägbyte ifrån grus till asfalt så ville inte höger drivaxel vara med längre och vi var tvungna att kasta in handduken.

Nästa rally för oss blir Dackefejden i Växjö hoppas vi syns där.